Egbert Lommers

Ik ben Egbert Lommers, ik ben 42 jaar, getrouwd en vader van drie fantastische kinderen. In het dagelijks leven ben ik ondernemer (MKB Telecom en Glasnet Doesburg)
Sinds 2015 ben ik lid van de VVD. Binnen de VVD afdeling Doesburg heb ik diverse rollen vervuld. Zo heb ik in 2016  deel uitgemaakt van VVD-fractie Doesburg als fractie-assistent. In de Periode 2017 tot 2021 ben ik bestuurslid geweest van het netwerkbestuur "De Graafschap" waarin de afdelingen Doesburg, Bronkhorst, Lochem en Zutphen zijn vertegenwoordigd. In mijn huidige rol houd ik mij voornamelijk bezig met de campagne rond de verkiezingen.
Naast mijn rol binnen de VVD ben ik lid van ondernemingsvereniging Zon in Doesburg en volleybalvereniging ACE.

Ik ben geen geboren en getogen Doesburger, maar heb wel mijn hart verloren aan deze mooie historische en pittoreske stad. Ik zet mij dan ook graag in voor een sterker, mooier en nog meer leefbaar Doesburg voor alle inwoners. 

Eigenschappen die bij mij passen zijn doorzettingsvermogen, creativiteit, risico's durven nemen, flexibiliteit, commercieel inzicht en betrouwbaarheid. Ondernemen is mogelijkheden zien en deze eigenschap zet ik ook graag in, in mijn werkzaamheden als lid van de VVD.
Vol optimisme resultaten boeken, dat past bij mij. Niet eindeloos klagen over wat niet goed gaat of blijven hangen in droombeelden, maar nu de problemen oplossen en toekomstgerichte plannen verwezenlijken. 

Doesburg: blijft goed, wordt beter!