Simon de Bruin

Toen ik ruim acht jaar geleden voor het eerst door Doesburg liep was mijn eerste gedachte "hier wil ik wonen" . Deze wens is kort daarna uitgekomen en mijn vrouw en ik zijn helemaal door deze historische stad ingepakt. Het prettige van Doesburg is dat je, als je ervoor openstaat, op heel veel fronten mee kan denken en doen.

Ik heb verschillende beroepen uitgeoefend en heb daardoor een brede kennis en ervaring opgedaan. Dat is één van de voordelen als je boven de 60 jaar bent. Ik ben begonnen als leraar in het basisonderwijs. Daarna ben ik overgestapt naar de ICT en van daaruit naar het personeelsvak. Dat laatste voer ik de laatste jaren ook uit als zelfstandig ondernemer. Het geeft aan dat ik geïnteresseerd ben in de meest uiteenlopende zaken: scholing en opvoeding, wetgeving, zorg, financiën, techniek en ondernemerschap.

Met oog voor duurzaamheid richt de VVD zich onder meer op de economische versterking, gebaseerd op eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Die economische versterking is nodig om Doesburg voor bewoners en bezoekers aantrekkelijker te maken. Maar ook om met goed financieel beheer ervoor te zorgen dat in de toekomst, waarbij de gemeente meer taken krijgt en minder geld, de dienstverlening en kwaliteit van de zorg zo goed mogelijk kan worden ingevuld.


Telefoon: 06 - 53 27 49 17